Skudeneshavn Arena i samarbeid med Stø Kurs ønsker å invitere alle som interesserer seg for ledelse til fagdag 14. april i Skudeneshavn.

God økonomioppfølging, trygg finansiering og godt lederskap er forutsetninger forbærekraftig næring som kan takle endringer på kort og lang sikt. Foredragsholderne denne dagen har fokus på strategier og rutinebygging for forsvarlig styring og utvikling av godt lederskap i små og mellomstoreselskaper.

Hvem passer denne dagen for:  Næringsdrivende, ledere, mellomledere og regnskapsførere.

Innhold:

  • Eli Margrete Stølsvik vil sette fokus på roller og ansvar knyttet til økonomioppfølging og finansiering. Hun vil spesielt ta for seg viktigheten avhensiktsmessige strategier, rutiner, rapporter og nøkkeltall som er enkle og fornuftige nok til å kunne gjennomføres i en travel hverdag.
  • Otto Bjelland vil sette fokus på intern samhandling og hva man kan gjøre for å få alle i virksomheten og dens omgivelser til å dra i samme retning.
  • May Lis Lie Salvesen bistår mennesker i å utvikle det beste i seg selv. Hun vil settefokus på hvordan lederen kan medvirke til at egen fremtoning og fremtreden gir positiv energi i en hektisk hverdag.
 Elifinal.png

 Eli Margrete Skjørestad Stølsvik  er utdannet revisor ved HiS (nå: UiS) med tilleggsutdannelse i språk, kommunikasjon, kursdesign og kunnskapsformidling (advanced facilitation skills).

 3.png

May Lis Lie Salvesen, er utdannet frisør med tillegg utdannelse mesterbrev, økonomi. Har drevet med sitt hjerte fag i 31 år. Driver med mange proskjekter og med kursing. Hun er også driver og medeier i VIP frisør.

 HAn4.png

Otto Bjelland, har en Cand polit. med hovedfag i sosiologi. Tidligere høyskolerektor og nå leder for Den Biomedisinske Senter i Stavanger.

Informasjon

Sted: Lanternen Kro & restaurant. Torget 4, 4280 Skudeneshavn

Tid: torsdag 14. april 2016 kl 09.00-16.00.

Medlemspris: kr1.250 / Ikke-medlemmer:  kr 1.800

Lunsj: inkludert i prisen 

Påmeldingsfrist: innen 17.03.