http://www.karmoynytt.no/2014/04/08/et-voldtekstsgrep-pa-byen/

Tirsdag 8. april var det følkemøte på Nordvegen Historie senter. Karmøy kommune fikk besøk av Sørlandsrefseren Erling Okkenhaug.

Okkenhaug hadde tidligere på dagen hatt omvisning i de tre karmøybyene i forbindelse med kveldens debattmøte på Nordvegen historiesenter der tema var «Hvilke byer ønsker vi å ha i Karmøy?».

Stedsaktivisten står bak dokumentarfilmen «Sørlandsrefseren» som handler om modernisering av trehusbbyggelsen i Risør.   Karmøy nytt skriver blandt annet; Det er ikke noe som slår Skudeneshavn. Byen er bedre enn alle sørlandsbyene tilsammen, sa Okkehaug til stor begeistring i en fullsatt konferansesal på historiesenteret. Se på link over for å lese hele artikkelen.

Alle de tre byene venter på det videre arbeidet med Byutvikling. Sjefsarkitekt i Karmøy kommune Jarle Stunes lovet fremdrift i det videre arbeidet etter at arbeidet stoppet opp etter at Byutviklingsrapport ble utarbeidet i starten på 2013.

Skudeneshavn Arena har etablert en arbeidsgruppe som skal arbeide med byutviklingsarbeidet. Skudeneshavn Arena har sendt brev til Karmøy kommune hvor vi inviterer til deltakelse i denne gruppen, slik at arbeidet kan fortsette.

Følgende personer er med i arbeidsgruppen for Byutvikling:

Fra grunneierne: Håkon Magne Lie Knut Martin Nymoen
Fra Handelstand: Mette Doris Gustavsen Per Kristian Melhus
Skudeneshavn Arena: Håkon Døsen
Karmøy kommune: Venter på tilbakemelding

Har dere innspill til dette arbeidet ta kontakt. Vi kommer tilbake med mer info etterhvert som arbeidet starter opp etter påske