Hei alle sammen og velkommen til vår nye hjemmeside. Vi håper at dette skal være en side der dere kan få viktig informasjon og lettbent underholdning. Denne hjemmesiden er tenkt for oss som bor i Skudeneshavn og som er engasjert i hva som skjer, mens visitskudeneshavn er siden for de som ønsker å finne ut om severdighetene i byen vår. Vi har som mål å lage denne hjemmesiden så oppdatert, brukervennlig og interessant at dette blir en side som de fleste stikker innom minst en gang i uken. Det hadde vært flott om dere bidro til dette med å gi oss innspill på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre.

Hovedfunksjonen er som en formidler av hva som skjer, slik at dere får muligheten til å delta på det som rører seg. Videre så kan dere bruke siden som en startside der du har tilgang til de linkene du bruker til daglig, været i Skudeneshavn og kalender som viser hva som skjer fremover. En annen funksjon blir informasjon om alle firmaene vi har i Skudeneshavn. Dette vil fungere som vår egen gulesider og de som er medlem i Skudeneshavn Arena vil ha kontaktdetaljer og full informasjon, mens de som ikke er medlem vil kun ha navn. Vi håper dette er en funksjon som kan bli nyttig for oss som bor her.

Vi håper også at dere etter hvert ser hva Skudeneshavn Arena er og hva vi ønsker å være for dere, slik at vi sammen kan gjøre hverandre gode og legge til rette for at Skudeneshavn utvikler seg i positiv retning. For at dette skal skje er det viktig at dere bruker oss som sitter i styret aktivt. Ta kontakt med lederen i en av de fire gruppene, eller styreleder og det er noe spesielt. Det er også viktig at dere gir oss tips om aktiviteter som er i Skudeneshavn, bruk knappen på høyre side.

Vi ønsker å få med så mange som mulig på denne dugnaden, og vi håper at dette kan gjøre at flere engasjerer seg, gamle som unge.

Klikk deg rundt og bli kjent med siden og gi oss en tilbakemelding om du synes noe mangler, funksjoner eller linker.

Hva jobber vi med nå?

Det er mye som skjer i Skudeneshavn Arena om dagen, både av kortsiktige og langsiktige saker. Vi jobber med ferjesaken og vi planlegger et allmannamøte til høsten der vi håper å få invitert de politikerne som sitter i Stavanger og bestemmer vår skjebne. Vi jobber også med å få bygget hotell i Skudeneshavn, og vi har fremgang på dette punktet. Forskjønning av Skudeneshavn fortsetter, og vi ser på måter å gjøre byen enda vakrere enn den er. Vi holder på å etablere Skudeneshavn som bok-by, noe som vil ha en positiv effekt for turismen, men også for handelsstanden generelt. Sykler til utleie er på vei, og vi støtter opp under nyetablering av eventkontor som skal jobbe med å lage opplevelsepakker for turister og fastboende.

Det er mange ting som skjer og vi trenger flere gode ideer å jobbe med. Hovedstyrets jobb er først og fremst å jobbe med strategi og planlegge, mens gruppene skal utføre selve jobben. Hva ser du for deg at vi trenger i Skudeneshavn? Hva skal til for at ungdommen ikke flytter bort? Hvordan får vi folk til å flytte til Skudeneshavn? Hvordan skal vi liv og røre hele året? Om du føler at dette er spørsmål du ønsker å jobbe med så ta kontakt, så kan du kanskje bidra positivt for Skudeneshavn.

Vi er glad for at vi nå er på nett, og vi håper dere vil være med oss og fremover.

Vi er der for dere

http://skudeneshavnarena.no/kontakt/