Grunnlaget for en organisasjon som Skudeneshavn Arena er frivillige.

Dette betyr at vi trenger engasjerte mennesker i ALLE aldre til å være med å støtte opp for Skudeneshavn. Selv om ikke alle kan sitte i styre som består av 9 mann, så kan alle delta på gruppenivå eller i prosjektgrupper.

Om du brenner for noe eller ønsker å hjelp til å komme i gang med et prosjekt så kan vi være til hjelp med å tilrettelegge dette. Vår jobb i Skudeneshavn arena er å formidle og ha den store oversikten slik at alle får den informasjonen de trenger og vi unngår dobbeltarbeid. Har du lyst å starte butikk så kan vi hjelpe deg å finne støtteordninger, hjelpe til med informasjon og kontaktpersoner i kommunen osv, men selve jobben må du gjøre selv.

Om du har lyst til å bli med i en av gruppene, eller ønsker å bidra med gode råd eller vet om noen som kan hjelpe oss så setter vi stor pris på om du tar kontakt.

Alle kan bli medlem, og det koster kun 200 kroner i året for privatpersoner. Vi trenger DEG for å skape et levende bymiljø!

For næringsdrivende, gårdeiere samt lag og foreninger gjelder egne, tilpassede kontingenter og serviceavgifter.

For å kunne opprettholde vårt nåværende aktivitetsnivå og aller helst utvikle det videre, er vi helt avhengige av våre gode hjelpere og samarbeidspartnere.

Vi setter derfor stor pris på våre samarbeidspartnere. Uten dem hadde vi ikke kunne yte den service vi gjør i lokalsamfunnet.

For mer informasjon om hva som ligger i medlemskapet – se her

For våre samarbeidspartnere har vi også satt opp en oversikt over hva vi ønsker å gjøre til gjengjeld – se her

Ta kontakt for en nærmere dialog om medlemskap i Skudeneshavn Arena dersom det er noe du fremdeles lurer på!

Bli medlem

Navn:*

E-post:*
Telefon:*

Firma
Besøksadresse*
Type medlem*

* Må fylles ut